Hodnocení obchodu

4,9 307 hodnocení
Přidat hodnocení
5
288x
4
18x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 11.10.2017
+ kvalita, rychlost dodání
- žádná

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za kladnou recenzi.
Avatar autora | 11.10.2017
+ Dobré zboží+rychlost dodání.

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme Vám za pozitivní recenzi.
Avatar autora | 9.10.2017
+ rychlé jednání

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme Vám.
Avatar autora | 6.10.2017
+ Přehledné stranky,po objednani rychlé dodání

Mohu jen doporučit.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 4.10.2017
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ přehlednost webu
+ čaj ověřený certifikáty-vím, že kupuji kvalitní matcha tea
- Za 3 roky jsem ještě na žádnou nepřišla :-)

Matcha Tea nakupuji už 3 roky jen zde. Vím, že čaje jsou kvalitní a podle mého názoru za velmi rozumné ceny. Za mě 1************ :-)
Avatar autora 24.5.2019
Moc děkujeme za pochvalu a hlavně za věrnost ;)
Avatar autora | 19.9.2017
+ Ráda nakupuji produkty Matcha

Kvalitní produkty, rychlé dodání a malý dáreček potěšil. Určitě doporučuji :)
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme Vám za pochvalu a za doporučení :-)
Avatar autora | 15.9.2017
+ opravdu rychlé vyřízení objednávky
+ pečlivé zabalení
+ kvalitní zboží
+ věrnostní program
- malé mínus musím dát za ne zcela odpovídající barvy některého zboží, konkrétně mám na mysli šejkr F, který má na fotografii krásnou růžovou, ve skutečnosti je to taková ta signálkově růžová

I přes malé mínus musím dát pět hvězd, protože jsem objednala, zboží hned zaplatila kartou, e-shop objednávku rychle vyřídil a předal Zásilkovně. Tak rychlý obchod jsem snad ještě nezažila. Objednávka to nebyla první ani poslední, se zbožím jsem spokojená, čaj chutná výborně, bonus ve formě sešitku s recepty snad smaže i to mínusko. :-)
Avatar autora 24.5.2019
Mockrát děkujeme za pozitivní referenci a omlouváme se za malý nedostatek. Určitě napravíme ;)
Avatar autora | 15.9.2017
+ Objednávka vyřízena hned po přijetí platby, zboží pěčlivě zabaleno a je vidět, že si váží svých zákazníků i v tomto směru.
- Nevím, nic mě nenapadá, není žádná

Skvělá péče o zákazníky, balíčky precizně zabaleny. Rychlost vyřízení objednávky především. Zkrátka opravdu profi obchod. Za mě super, jsem moc spokojená
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme Vám za pozitivní referenci. Ano, skutečně nám na spokojenosti zákazníků velmi záleží.
Avatar autora | 11.9.2017
+ Rychlost expedice a dodání
+ Kvalita výrobků
- nejsou

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme Vám ;)
Avatar autora | 11.9.2017
VŠE O.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme :-)
Avatar autora | 10.9.2017
Všechno bylo perfektní.Zbozi jsem měla druhý den.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za pochvalu.
Avatar autora | 8.9.2017
+ Superrychlé dodání
+ Nízká cena
+ Přehledný eshop
+ Matcha je prostě matcha :P

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme Vám za kladné hodnocení :-)
Avatar autora | 31.8.2017
+ Neuvěřitelně rychlé dodání a velmi milé jednání.

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za kladnou referenci :-)
Avatar autora | 28.8.2017
+ velmi rychle vyřízena objednávka
+ skvělá komunikace
+ perfektně zabalené, téměř nemožné, aby se zásilka poškodila!
- o žádných nevím

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme Vám za referenci :-)
Avatar autora | 25.8.2017
+ Krásně zabalené
+ Dáreček
+ Letáčky (pro ty, kdo netuší, co kupují je to super.. nebo pokud máte balík jako dárek)

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme za skvělou referenci ;)
Avatar autora | 25.8.2017
zboží mi přišlo rychle, a byl i dodržený den doručení zásilky. jinak webové stránky jsou přehledné a velmi pěkné.
Avatar autora 24.5.2019
Vše dopadlo tak, jak mělo být. Co tedy chybí k tomu, abychom dostali 100 %? :)
Avatar autora | 22.8.2017
+ Příprava studených i teplých nápojů
+ Rychlost dodání
+ Příjemný personál
+ Při vyzvednutí zásilky jsem pokoupila ještě další věci :-)

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme ;)
Avatar autora | 21.8.2017
jeden den jsem objednala, druhý mi dovezli zboží.
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme Vám za pozitivní referenci :-)
Avatar autora | 19.8.2017
+ rychlost dodání
+ kvalitní čaj
+ krásný design obalů
+ skvělé balení po 2g
+ akční nabídky
- chybí mi 5+2 akční nabídka
- nejsem si jistá, jestli se mi líbí nové zpracování e-shopu
- u tmavých šejkrů jsou špatně vidět odměrky

Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme Vám za pozitivní referenci. Akční nabídka 5+2 již skutečně nebude, jelikož se chceme orientovat na zajímavější nabídky. Například na věrnostní slevy, dárkům k objednávkám, soutěžím, různým kupónům a mnoha dalším. Po důkladném propočítání zákazník zjistí, že tyto nabídky se co do ceny mnohokrát zcela vyrovnají nabídce 5+2. Popravdě není naším cílem, aby se zákazník zásoboval na měsíce dopředu. Čaj nakupujeme v Japonsku každé dva měsíce a chceme zákazníkům nabízet neustále čerstvé zboží. Toto byl hlavní důvod zrušení tohoto balíčku, který se výše uvedenými benefity snažíme kompenzovat. Zpracování eshopu je v neustálém vývoji, ale plně respektuji, že ne každému se může líbit. To je naprosto přirozené. Ohledně šejkrů souhlasím. Původní záměr byl, že na tmavých šejkrech budou u hodnot 200, 500 ml bílé rysky, ale výrobce nám toto odmítl udělat z důvodu obav o přesnost tisku na daná místa. Ještě jednou Vám mnohokrát děkujeme za podnětnou referenci. Přesně tyto reakce nám pomáhají ke zlepšování našich služeb a kvality našich produktů.
Avatar autora | 15.8.2017
Jsem velmi spokojena!
Avatar autora 24.5.2019
Děkujeme Vám za kladnou referenci :-)

Stránka 15 z 16 , položek celkem: 309

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podmínky používání cookies naleznete zde: https://www.matchatea.bio/cookies/