Hodnocení obchodu

4,9 575 hodnocení
Přidat hodnocení
5
545x
4
26x
3
2x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.6.2020
+ Rychlá doba dodání
+ Kvalitní výrobky
+ Kamenná prodejna dobře dostupná
- Nic

JK Avatar autora Jana Kadlecová | 18.6.2020
Jsem velmi spokojená, s obchodem , s rychlostí dodání a především s kvalitou nabízených produktů. Čaje piji pravidelně, dodávají energii, jsou top. A také shake- oba , výborné. Vyzkoušela jsem i Roibos - super , pudink Matcha .. skvělá svačinka . Již se chystám na další objednávku, nyní využiji množstevní slevy. DOPORUČUJI RÁDA VŠEM .
Avatar autora | 12.6.2020
Nakupuji opakovaně. Vždy všechno v pořádku. Rychlá a spolehlivá služba. Doporučuji.
Avatar autora | 6.6.2020
Vše šlo rychle
KR Avatar autora Kamila Růžičková | 4.6.2020
Zboží mi bylo doručeno rychle a objednávka odpovídala. Ocenila bych však, kdyby obchod spolupracoval se Zásilkovnou, či podobnou službou, jelikož to zpravidla vychází výhodněji. Například mě PPL doma nezastihla, takže jsem si pro balíček šla na Parcelshop, což je u nás v obci stejný obchod, jako provozuje Zásilkovnu, takže pro mě by to nebyl absolutně žádný rozdíl, jen potencionální Zásilkovna by mě vyšla levněji. Co se týče samotného výrobku, s čajem jsem velmi spokojená, je to velmi kvalitní výrobek, myslím, že firma na to hodně dbá - viz např. testování každé šarže a zveřejňování výsledků. U výrobků jsou uvedeny veškeré informace, což na českém trhu rozhodně není pravidlem. U tohohle e-shopu se tudíž nemůže stát, že Vám přijde nekvalitní matcha z Číny. Cena samozřejmě odpovídá kvalitě, a také tomu, že Matcha Tea je už víceméně značka. Nicméně pokud Vám nevadí připlatit si za kvalitu, je pro Vás Matcha Tea správná volba. Objednala jsem si matchu Premium, protože mi chutná jemnější a měla jsem (/mám) v úmyslu si z ní připravovat mimo jiné také smoothie a latte. Na ty by se možná hodila i matcha nižší kvality, nicméně ze zkušenosti vím, že ani v těchto nápojích mi nižší kvalita nechutná. Nechápu však rozdíl mezi výrobky Premium a Ceremony. Jedná se totiž, jak jsem pochopila, o zcela totožné gramáže a kvality čajů, jen jeden je porcovaný a druhý ne. Cena neporcovaného je však o více než 100 Kč vyšší. Momentálně je tedy, jak jsem pochopila, na verzi Premium nějaká sleva, rozdíl bez slev tedy činí 61 Kč, což mi stále nedává smysl. Moje matcha ve verzi Premium, kterou jsem zvolila kvůli nižší ceně (rozdíl byl díky slevě poměrně velký), je porcovaná, a mohu říci, že s porcováním rozhodně nejsem spokojená. Jednak je to méně ekologičtější varianta, ale také se pytlíčky špatně otevírají, při otevření přes jeden roh se Vám z pytlíčku nevysype všechno, takže stejně musím nůžkami rozstřihnout, a i tak zůstává na vnitřní straně pytlíčku nalepený prášek, který už ven nedostanu. Čaj je také porcovaný po 1,5 g, což je pro mě velmi nevýhodné. Pro obyčejné "vysypat do shakeru a vypít" to sice je ideální množství, ale když si člověk z toho chce připravit např. i latte nebo smoothie, tak už je to málo - viz recepty na této stránce. Otevřela jsem jeden na smoothie a jeden na latte a nikde nebylo množství násobku velikosti balení porcované matchi. Chápu sice, že na tyhle věci se spíše hodí matcha neporcovaná, to by však neměla být nevýhodnější v poměru množství/cena. Abych to tedy shrnula - s matchou jako takovou jsem velmi spokojená, v dopravě mi chybí možnost Zásilkovny. S porcováním výrobku jsem velmi nespokojená a příště si raději připlatím a koupím si matchu neporcovanou, což doporučuji i ostatním. Cena odpovídá kvalitě.
P Avatar autora Petr (Administrátor) 4.6.2020
Dobrý den, děkujeme za velmi zajímavou referenci. Na Zásilkovnu jste se nás mohla zeptat, reagujeme na dotazy svých zákazníků velice rychle. Důvod, proč teď není je, že se stěhujeme do nových prostor a Zásilkovna znovu poběží od 15.6. Co se týče Premia a Ceremony. Ano, tyto čaje jsou si hodně podobné, ale v dozách to vychází skutečně dráž, než když ho nakoupíme v 5 kg pytlích a nasáčkujeme si jej. Důvod sáčkování je jasný, jde primárně o zachování kvality a jakmile se objeví materiál, který nám kvalitu bude garantovat, tak na něj moc rádi přejdeme. Bohužel ani po dvou letech hledání žádný eko materiál našimi testy neprošel. Co se týče smoothie atp., tak zde používat Premium je opravdu škoda. Tento čaj si zaslouží pití samostatné. Ještě jednou Vám děkujeme za podnětný komentář a na poradě se k němu určitě vrátíme. Pěkný den, Petr - majitel
Avatar autora | 4.6.2020
+ rychlost, spolehlivost, odměňování zákazníků
+ o žádné nevím

Avatar autora | 3.6.2020
spolehlivé a rychlé jednání
Avatar autora | 2.6.2020
Vše ok
Avatar autora | 1.6.2020
+ rychlé a bezproblémové dodání

Avatar autora | 11.5.2020
Bleskurychlé vyřízení objednávky, možnost platby dobírkou, vše v pořádku dorazilo bez zbytečných předchozích shrnujících emailů
Avatar autora (Administrátor) 26.10.2020
Děkujeme za krásné doporučení. Snažíme se :)
Avatar autora | 22.4.2020
+ Kvalitní produkty
+ Rychlé a milé jednání
+ Přehlednost
+ Akce

Avatar autora | 22.4.2020
+ Vstřícnost, ochota, rychlost

Avatar autora | 21.4.2020
Byla jsem velice překvapená jak rychle byla má objednávka vyřízena a ještě byl přidány dáreček ,krásná propiska,děkuji moc
KK Avatar autora Kristýna Kubíková | 21.4.2020
Avatar autora | 21.4.2020
Rychlost dodani
Avatar autora | 21.4.2020
+ rychlé jednání, kvalitní zboží

Avatar autora | 20.4.2020
+ Skvělý obchod
+ Rychlá doprava

Avatar autora | 20.4.2020
Doporučuji.
Avatar autora | 20.4.2020
+ Objednávám již poněkolikáté a vždy spokojenost, informativní email srozumitelný, rychlé jednání i doba dodání.
+ Není co vytknout

Avatar autora | 20.4.2020
+ Skvělý produkt za výhodnou cenu
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Milý dárek k nákupu

Stránka 3 z 29 , položek celkem: 579

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podmínky používání cookies naleznete zde: https://www.matchatea.bio/cookies/