Hodnocení obchodu

4,9 617 hodnocení
Přidat hodnocení
5
587x
4
26x
3
2x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora JANA | 22.10.2020
Rychlost dodání příjemná konverzace vše ok.
Avatar autora | 18.10.2020
Rychlý a kvalitní obchod.
Avatar autora (Administrátor) 18.1.2021
Mockrát děkujeme za doporučení, Moniko :)
Avatar autora | 16.10.2020
+ Bez konkurencie
+ Ceny
+ Vyber

V Avatar autora VinnyQuink | 14.10.2020
купить электронные сигареты в кашире как перезарядить hqd дома ------ электронные сигареты лучшие как перезарядить hqd самому
AZ Avatar autora Anežka Zbíralová | 12.10.2020
Rychlost dodání je skvělá. Čaj je vyborny,vyměnila jsem ho za kafe a super,konečně mám víc energie:) za mě doporučuji!
Avatar autora | 9.10.2020
+ Rychle dodani

Avatar autora (Administrátor) 18.1.2021
Děkujeme za doporučení, Lucie :)
JL Avatar autora Jitka Lhotáková | 7.10.2020
Nepotřebuji vědět jakou mají mandle trvanlivost,nejraděj bych je snědla všechny najednou.Jsou super.Matcha čaj nemá chybu.
Avatar autora | 2.10.2020
+ Rychlost

Avatar autora | 30.9.2020
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Zboží v naprostém pořádku
+ Malý bonus navíc

Avatar autora | 28.9.2020
S Vasim obchodem jsem mela velmi dobrou zkusenost Bez zadnych problemu probehla jak objednavka, tak i dodani caje Super service, jeste jednou dekuji
Avatar autora | 14.9.2020
Super Moc dobrý ňamky
Avatar autora (Administrátor) 18.1.2021
Mockrát děkujeme za doporučení, Dančo. Jsme rádi, že Vám naše výrobky chutnají :)
Avatar autora | 13.9.2020
super rychlé odeslání, vše v pořádku a pečlivě zabalené voucher na další nákup také potěšil;-)
Avatar autora (Administrátor) 18.1.2021
Děkujeme za krásnou pochvalu :)
Avatar autora | 12.9.2020
+ Super dobroty :)

Avatar autora (Administrátor) 18.1.2021
Děkujeme za doporučení, jsme rádi, že chutná :)
Avatar autora | 12.9.2020
+ Rychlost dodání zboží a výborná cena
- Není co vytknout

Avatar autora (Administrátor) 18.1.2021
Mockrát děkujeme za doporučení :)
Avatar autora | 12.9.2020
Spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 18.1.2021
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 11.9.2020
+ dovezou mi to až do domu

Avatar autora (Administrátor) 18.1.2021
Děkujeme za doporučení, Jájo, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojená :)
Avatar autora | 11.9.2020
Výborný přístup, suprove zboží
Avatar autora (Administrátor) 18.1.2021
Mockrát děkujeme za úžasnou pochvalu, Martino :)
Avatar autora | 5.9.2020
Skvělá komunikaci, zboží jsem dostala velmi brzy.
Avatar autora (Administrátor) 18.1.2021
Děkujeme za skvělé doporučení :)
Avatar autora | 30.8.2020
Vše super :) Jeden den jsem objednala a druhý den bylo zboží u mě . Dobrá cena.
Avatar autora | 28.8.2020
Velmi dobré

Stránka 3 z 32 , položek celkem: 622

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podmínky používání cookies naleznete zde: https://www.matchatea.bio/cookies/