Hodnocení obchodu

4,9 587 hodnocení
Přidat hodnocení
5
557x
4
26x
3
2x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
TH Avatar autora Tomáš Horváth | 20.11.2020
TH Avatar autora Tomáš Hnátek | 19.11.2020
+ rychlé dodání + cena + kvalita
Avatar autora | 13.11.2020
spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2020
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 10.11.2020
Velmi rychlá komunikace, kvalitní zboží
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2020
Děkujeme za pěknou referenci.
Avatar autora | 5.11.2020
+ Rychlost doručení

Velká spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2020
Mockrát děkujeme za doporučení, Jiřino :)
Avatar autora | 1.11.2020
+ Rychlé dodání
+ Ceny
+ Kvalitní produkty

LP Avatar autora Lubica Polláková | 31.10.2020
Stala jsem se závislou na produktech. Musela jsem si objednat znova. Beru si na vlak do práce hlavně latté. Jsem moc spokojená s rychlostí dodávky i jednáním, budu určitě doporučovat.
M Avatar autora Marie | 30.10.2020
Jsem naprosto spokojená, výrobky jsou super!
Avatar autora | 25.10.2020
+ Dobrá nabídka. Rychlé dodání.

Spolehlivá firma a výborné produkty.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2020
Mnohokrát děkujeme za krásné doporučení :)
Avatar autora | 23.10.2020
+ přehledný eshop, zvýrazněné slevy

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2020
Děkujeme za doporučení :)
J Avatar autora JANA | 22.10.2020
Rychlost dodání příjemná konverzace vše ok.
Avatar autora | 18.10.2020
Rychlý a kvalitní obchod.
Avatar autora (Administrátor) 5.12.2020
Mockrát děkujeme za doporučení, Moniko :)
Avatar autora | 16.10.2020
+ Bez konkurencie
+ Ceny
+ Vyber

V Avatar autora VinnyQuink | 14.10.2020
купить электронные сигареты в кашире как перезарядить hqd дома ------ электронные сигареты лучшие как перезарядить hqd самому
AZ Avatar autora Anežka Zbíralová | 12.10.2020
Rychlost dodání je skvělá. Čaj je vyborny,vyměnila jsem ho za kafe a super,konečně mám víc energie:) za mě doporučuji!
Avatar autora | 9.10.2020
+ Rychle dodani

Avatar autora (Administrátor) 5.12.2020
Děkujeme za doporučení, Lucie :)
JL Avatar autora Jitka Lhotáková | 7.10.2020
Nepotřebuji vědět jakou mají mandle trvanlivost,nejraděj bych je snědla všechny najednou.Jsou super.Matcha čaj nemá chybu.
Avatar autora | 2.10.2020
+ Rychlost

Avatar autora | 30.9.2020
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Zboží v naprostém pořádku
+ Malý bonus navíc

Avatar autora | 28.9.2020
S Vasim obchodem jsem mela velmi dobrou zkusenost Bez zadnych problemu probehla jak objednavka, tak i dodani caje Super service, jeste jednou dekuji

Stránka 1 z 30 , položek celkem: 592

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podmínky používání cookies naleznete zde: https://www.matchatea.bio/cookies/