Hodnocení obchodu

4,9 761 hodnocení
Přidat hodnocení
5
729x
4
27x
3
3x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
HR Avatar autora Hana Rotišová | 28.7.2021
Objednala jsem si hned několik produktů, několik jsem jej hned musela vyzkoušet a zatím jsem maximálně spokojená.
J Avatar autora Jaroslav | 18.7.2021
produkty jsou super,ale abych se pokaždé pral s přihlášením ,budu objednávat asi jinde, kde to jde bez hesel.
Avatar autora Dana Šoupová | 16.7.2021
Naprosto luxusní, jsem nadšená! Zaprvé vše proběhlo strašně rychle a bez komplikací. Zadruhé jsem dostala krásný balíček, který obsahoval přesně to co jsem si objednala + dárek navíc + poukázku na další nákup v hodnotě 100,- . Žádné zaměnění produktů, žádné chybějící produkty. No a to, že je to pár dní a už jsem si vypěstovala na Matcha závislost, protože je to prostě boží, to už není třeba nijak dál komentovat. Kéž by všechny e-shopy fungovaly jako tenhle. Děkuji!
J Avatar autora Jitka | 7.7.2021
úžasné, dostala jsem Latte Matcha jako dárek a naprostá spokojenost :-)
Avatar autora | 6.7.2021
Velmi vstřícná a ochotná spolupráce. Skvělé.
Avatar autora | 6.7.2021
+ Výběr kvalitních výrobků

Rychlost dodání kvalita ochota
Avatar autora | 5.7.2021
+ Dobrá nabídka Matcha čaje
+ Akce, dobré ceny, dárky
+ Rychlé doručení
+ Výborná komunikace
+ Skvělé stránky, spousta informací o Matcha čaji

Avatar autora | 5.7.2021
Nakupuji opakovaně už delší čas. Objednávka je vždy bez problému a rychle vyřízena a zboží je doručeno. Vítané jsou také slevové akce.
Avatar autora | 5.7.2021
+ Rychle dodani, fajn zbozi, podekovani za nakup…

Avatar autora | 5.7.2021
+ Jsem moc spokojená,objednala jsem zboží,do 20minut bylo vyexpedováno a do 2dnů jsem si ho vyzvedla na zásilkovně.Produkty jsou rychle připravené a chutné.Stačí si vzít sebou šejkr a do něho přidat čaj či kávu a můžete na cesty, teplou vodu přidáte kdokoli a můžete konzumovat, Skvělé!!!!

Avatar autora | 2.7.2021
+ Vše bylo rychlé

Avatar autora | 25.6.2021
+ Rychlé dodání zboží

Avatar autora | 25.6.2021
Super obchod, maximální spokojenost
Avatar autora | 25.6.2021
+ rychlé doručení
+ sleva na první nákup
+ k nákupu malý dárek dle výběru
+ přehledný e-shop

Perfektní, kéž by tak fungovaly všechny obchody.
Avatar autora | 23.6.2021
Vše perfektně šlape, od vytvoření objednávky po doručení, jsem s eshopem Matchatea.cz velice spokojená
Avatar autora | 22.6.2021
+ Velmi rychlé vyřízení.Výborná kvalita.

Avatar autora | 20.6.2021
+ Rychle doruceni
+ Kvalitní produkty

Jsem zastáncem tradiční přípravy čaje matcha a k tomuto účelu si vybírám kvalitní produkty. S bio matcha tea ceremony jsem velmi spokojená, má přesně takovou kvalitu jakou jsem očekávala, čaj má krásně sytou barvu, jemnou chuť, prostě paráda Ovocné shake jsou pak příjemným zpestřením v horkém létě snack bar mi taky velmi chutnal. Produkty doporučuji, určitě nakoupím i příště
Avatar autora | 18.6.2021
Rychlost
Avatar autora | 17.6.2021
+ rychlost dodání

Avatar autora | 17.6.2021
Rychlost a výborná chuť

Stránka 1 z 39 , položek celkem: 766

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podmínky používání cookies naleznete zde: https://www.matchatea.bio/cookies/