Hodnocení obchodu

4,9 419 hodnocení
Přidat hodnocení
5
394x
4
22x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 1.11.2019
+ rychlost dodávky, cena

E Avatar autora Ew | 26.10.2019
Čaje jsem si objednala poprvé před pár dny.Přišla jsem si na chuť a jsou výborné oba druhy.Vyzkoušela jsem i čokoládu a vše je na 1. Výborné přehledné stránky.Určité budu objednávat další :) děkuji.
Avatar autora | 24.10.2019
+ Nemam nic co by mi vadilo na obchode.

Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 20.10.2019
V pohodě matchárna na Vinohradech.
Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme, pochvalu do obchodu vyřídíme :-)
A Avatar autora Anonym | 18.10.2019
Dostala jsem jako dárek, sama si kupuji jinou značku. Nemůžu si pomoci ale nemůžu mu přijít na chuť - přijde mi příliš hořký a barva je žlutohnědá místo jasně zelené...
A Avatar autora Admin (Administrátor) 18.10.2019
Děkujeme za hodnocení. Právě barva a chuť je důvodem, proč nás lidé nakupují. Dále pak ještě originalita původu v Japonsku, pravidelné testy a veškeré certifikace. Zvláštní je, že toto anonymní hodnocení přišlo zrovna v den, kdy nás anonymním telefonátem osočil jistý pán od konkurence, že jsme na něj poslali kontrolu ze SZPI, což je samozřejmě nesmysl :-)
Avatar autora | 18.10.2019
+ Kvalitní produkty z matcha
+ Rychlé doručení
+ Fajn jednání a rychlé odpovědi na mé dotazy
- Nevím o žádných

Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme za pozitivní referenci.
Avatar autora | 17.10.2019
+ Balíček byl doručen rychle a v pořádku.

Doporučení na obchod jsem narazila na instagramu, kde ho doporučovalo několik lidí. S obchodem jsem spokojená.
Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme za doporučení.
MU Avatar autora Miroslava Ullrichová | 14.10.2019
Avatar autora | 14.10.2019
- Nelze objednat všechny typy produktů na pobočku - většinou pouze klasické balení matchatea po 15 nebo 30 ks. Zbytek pouze poštou nebo jiným způsobem dopravy.

Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme Vám za doporučení. Co se týče položek na Pointech, tak samozřejmě, že bychom byli rádi, kdyby byly dostupné všechny, ale opravdu to není mnohdy technicky možné.
Avatar autora | 13.10.2019
Velký výběr produktů, výhodné ceny a slevové balíčky.
Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme Vám.
Avatar autora | 12.10.2019
Rychle dodání
Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 10.10.2019
+ Rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme za kladnou referenci.
Avatar autora | 8.10.2019
+ včas a vpořadku

Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 8.10.2019
+ Rychlé vyřízení, spokojenost.

Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme Vám za doporučení.
Avatar autora | 7.10.2019
vše v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme za pozitivní referenci.
Avatar autora | 5.10.2019
Vynikající chuť
Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme za pozitivní referenci.
F Avatar autora Filip | 5.10.2019
Zkoušel jsem kolem 6 různých matcha prášků z českých eshopů a žádné z nich nenesou tak dobré známky kvality (chuť, vzhled, složení), jako tyto čaje. Vyjímečný obchod.
Avatar autora | 5.10.2019
Vše ok. Děkuji.
Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme Vám.
Avatar autora | 30.9.2019
spolehlivost, rychlost
Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Děkujeme Vám za pozitivní referenci.
Avatar autora | 28.9.2019
Naprostá spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 13.11.2019
Mnohokrát děkujeme.

Stránka 1 z 22 , položek celkem: 422

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podmínky používání cookies naleznete zde: https://www.matchatea.bio/cookies/