Hodnocení obchodu

5,0 148 hodnocení
Přidat hodnocení
5
141x
4
7x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora | 24.8.2018
Matcha tea je skvělý čaj. Piji ho místo kávy. S obchodem jsem spokojena, protože je přehledný a zajišťuje rychlé dodání. Líbí se mi nápaditost a různé speciální nabídky obchodu :) doporučuji
VK Avatar autora | 29.7.2018
Úžasný čaj bez kterého si nedovedu představit den, stránky přehledné a vše jak má být... Prostě super!!!!
P Avatar autora 29.7.2018
Mnohokrát Vám děkujeme za pochvalu ;)
OW Avatar autora | 25.6.2018
Včasné a bezproblémové dodání. Díky čaji matcha si dělám radost každý den. Moc děkuji :)
T Avatar autora | 24.5.2018
Jsem moc spokojená.. objednala jsem si skleněnou láhev... Rozhodně doporučuji Všem...
M Avatar autora | 4.5.2018
Velmi rychlé dodání, kvalitní a dobrý čaj. Naprostá spokojenost ????
M Avatar autora | 25.4.2018
Jsem moc ráda, že jsem si vás "našla", výborný čajík i ostatní produkty, rychlost dodání, výhodné akce, věrnostní slevy :-)
ZB Avatar autora | 22.4.2018
Vždy super a na jedničku.Jste prostě jedničky !!!!
J Avatar autora | 20.4.2018
+ velmi spokojená, vstřícnost

Avatar autora 22.9.2018
Děkujeme za kladnou referenci.
Avatar autora | 18.4.2018
+ Rychlost a kvalitní produkty

Avatar autora 22.9.2018
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 17.4.2018
Spokojenost
Avatar autora 22.9.2018
Děkujeme za kladnou referenci.
ZH Avatar autora | 17.4.2018
nejlepší
J Avatar autora | 17.4.2018
rychlé,perfektní
Avatar autora 22.9.2018
Děkujeme, jsme rádi, že jste spokojená.
ED Avatar autora | 15.4.2018
+ rychlé dodání spokojenost s čajem,určitě si zase objednám

Avatar autora 22.9.2018
Mnohokrát děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená.
Avatar autora | 13.4.2018
dobrá časová dostupnost Nevýhodou je pouze možnost jednoho odběrního místa
Avatar autora 22.9.2018
Děkujeme za pozitivní hodnocení. Dalším odběrným místem je Zdravá výživa Jája na Palmovce a brzy přibudou další.
HZ Avatar autora | 12.4.2018
+ jednoduché, rychlé nakoupení produktů a ještě s jarní slevou
- se zbožím jsem obdržela nabídkové letáky na kosmetiku, kterou jsem na stránkách nenašla

Díky reklamě v novinách jsem objevila nový obchod se zdravými produkty
Avatar autora 22.9.2018
Děkujeme Vám za kladné hodnocení. Letáky na kosmetiku byly vloženy omylem a omlouváme se za mystifikaci. Kosmetiku jsme měli, ale k 10.4. byl její prodej ukončen.
L Avatar autora | 11.4.2018
Provedla jsem objednávku,kterou jsem v zápětí zrušila,protože jsem udělala novou a byly mi doručeny objednávky obě včetně dvojího poštovného a dvojí platby za dobírku,takže se mi tento nákup moc nevyplatil. Jinak s výrobkem jsem mimořádně spokojená.
Avatar autora 22.9.2018
Dobrý den. Mrzí nás to, ale o zrušení jsme skutečně nevěděli. Dívám se do systému a je pravda, že objednávky byly realizovány po sobě, ale žádná zmínka o stornu té první tu není. U první objednávky máte v poznámce: ´´Prosím o tel.kontakt den před doručením zásilky.Děkuj´´. U druhé objednávky nic. Vyřizujeme cca 400 - 600 objednávek denně a systém vyřizování se dělá automaticky. Skutečně není v našich silách, vyhodnocovat pravděpodobné zrušení, pokud se objednávky od uživatele objeví po sobě. Děkujeme za pochopení a pevně věříme, že s produkty budete spokojená.
AP Avatar autora | 10.4.2018
Spokojenost veliká, rychlé dodání a skvělé akce a nemluvím o chutných výrobcích ;)
Avatar autora 22.9.2018
Mockrát děkujeme.
Avatar autora | 10.4.2018
Byla jsem upozorněna sms, že je zboží nachystáno k vyzvednutí, ale zboží nebylo nachystáno.
Avatar autora 22.9.2018
Dobrý den, děkujeme za doporučení omlouváme se za toto nedopatření.
A Avatar autora | 9.4.2018
Super přehledný eshop.. Matcha je výborná.. těším se na další objednávky..
Avatar autora 22.9.2018
Mockrát děkujeme a jsme rádi, že chutná.
P Avatar autora | 8.4.2018
Rychle vyřízená objednávka a skvělá komunikace.
Avatar autora 22.9.2018
Děkujeme Vám za kladné hodnocení.

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 148

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podmínky používání cookies naleznete zde: https://www.matchatea.bio/cookies/