Hodnocení obchodu

5,0 143 hodnocení
Přidat hodnocení
5
136x
4
7x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.4.2018
Jsem moc ráda, že jsem si vás "našla", výborný čajík i ostatní produkty, rychlost dodání, výhodné akce, věrnostní slevy :-)
Avatar autora | 22.4.2018
Vždy super a na jedničku.Jste prostě jedničky !!!!
Avatar autora | 20.4.2018
+ velmi spokojená, vstřícnost

Avatar autora 27.4.2018
Děkujeme za kladnou referenci.
Avatar autora | 18.4.2018
+ Rychlost a kvalitní produkty

Avatar autora 27.4.2018
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 17.4.2018
Spokojenost
Avatar autora 27.4.2018
Děkujeme za kladnou referenci.
Avatar autora | 17.4.2018
nejlepší
Avatar autora | 17.4.2018
rychlé,perfektní
Avatar autora 27.4.2018
Děkujeme, jsme rádi, že jste spokojená.
Avatar autora | 15.4.2018
+ rychlé dodání spokojenost s čajem,určitě si zase objednám

Avatar autora 27.4.2018
Mnohokrát děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená.
Avatar autora | 13.4.2018
dobrá časová dostupnost Nevýhodou je pouze možnost jednoho odběrního místa
Avatar autora 27.4.2018
Děkujeme za pozitivní hodnocení. Dalším odběrným místem je Zdravá výživa Jája na Palmovce a brzy přibudou další.
Avatar autora | 12.4.2018
+ jednoduché, rychlé nakoupení produktů a ještě s jarní slevou
- se zbožím jsem obdržela nabídkové letáky na kosmetiku, kterou jsem na stránkách nenašla

Díky reklamě v novinách jsem objevila nový obchod se zdravými produkty
Avatar autora 27.4.2018
Děkujeme Vám za kladné hodnocení. Letáky na kosmetiku byly vloženy omylem a omlouváme se za mystifikaci. Kosmetiku jsme měli, ale k 10.4. byl její prodej ukončen.
Avatar autora | 11.4.2018
Provedla jsem objednávku,kterou jsem v zápětí zrušila,protože jsem udělala novou a byly mi doručeny objednávky obě včetně dvojího poštovného a dvojí platby za dobírku,takže se mi tento nákup moc nevyplatil. Jinak s výrobkem jsem mimořádně spokojená.
Avatar autora 27.4.2018
Dobrý den. Mrzí nás to, ale o zrušení jsme skutečně nevěděli. Dívám se do systému a je pravda, že objednávky byly realizovány po sobě, ale žádná zmínka o stornu té první tu není. U první objednávky máte v poznámce: ´´Prosím o tel.kontakt den před doručením zásilky.Děkuj´´. U druhé objednávky nic. Vyřizujeme cca 400 - 600 objednávek denně a systém vyřizování se dělá automaticky. Skutečně není v našich silách, vyhodnocovat pravděpodobné zrušení, pokud se objednávky od uživatele objeví po sobě. Děkujeme za pochopení a pevně věříme, že s produkty budete spokojená.
Avatar autora | 10.4.2018
Spokojenost veliká, rychlé dodání a skvělé akce a nemluvím o chutných výrobcích ;)
Avatar autora 27.4.2018
Mockrát děkujeme.
Avatar autora | 10.4.2018
Byla jsem upozorněna sms, že je zboží nachystáno k vyzvednutí, ale zboží nebylo nachystáno.
Avatar autora 27.4.2018
Dobrý den, děkujeme za doporučení omlouváme se za toto nedopatření.
Avatar autora | 9.4.2018
Super přehledný eshop.. Matcha je výborná.. těším se na další objednávky..
Avatar autora 27.4.2018
Mockrát děkujeme a jsme rádi, že chutná.
Avatar autora | 8.4.2018
Rychle vyřízená objednávka a skvělá komunikace.
Avatar autora 27.4.2018
Děkujeme Vám za kladné hodnocení.
Avatar autora | 7.4.2018
+ Rychlost dodání

Avatar autora 27.4.2018
Moc děkujeme.
Avatar autora | 6.4.2018
+ široký sortiment čaje matcha i výrobků s ním související

Avatar autora 27.4.2018
Děkujeme Vám za pozitivní hodnocení.
Avatar autora | 6.4.2018
+ přehlednost
- nic

Avatar autora 27.4.2018
Děkujeme za pozitivní referenci.
Avatar autora | 3.4.2018
Rychlé vyřízení a zpracování objednávky, příjemné jednání. Doporučuji.
Avatar autora 27.4.2018
Děkujeme Vám za pozitivní hodnocení.
Avatar autora | 3.4.2018
Ale dlouho trvá doručení Vždycky má dobrý výběr výrobků .
Avatar autora 27.4.2018
Děkujeme za pozitivní referenci. Pokud se podíváte na reference níže, tak zjistíte, že hlavně na rychlosti si zakládáme. Vaši zásilku jsme skutečně expedovali hned, ale bohužel se to České poště nějak nepovedlo a to my opravdu nemůžeme ovlivnit. Omlouváme se za čekání a pro příště bych Vám doporučil spíše PPL. Tam je to skutečně do 24 hodin.

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 143

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.