Hodnocení obchodu

4,9 240 hodnocení
Přidat hodnocení
5
226x
4
14x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 9.11.2018
+ Našel jsem zde co jsem potřeboval
+ Zásilka byla velmi dobře zabalena tak, aby v žádném případě nedošlo k žádnému poškození
- Webové stránky jsou zmatené

Avatar autora | 2.11.2018
+ Milá obsluha
+ Obchod je blízko centra
+ Rychlé dodání na prodejnu

Avatar autora 13.11.2018
Děkujeme za krásnou referenci.
Avatar autora | 1.11.2018
+ skvelá komunikácia, rýchle dodanie, krásny balíček

Avatar autora 13.11.2018
Mnohokrát děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 25.10.2018
+ dostupnost

Avatar autora 13.11.2018
Mnohokrát děkujeme.
Avatar autora | 24.10.2018
+ ověřená kvalita

Avatar autora 13.11.2018
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 18.10.2018
Srozumitelná nabídka, hezké dárkové předměty, kvalitní čaje.
Avatar autora 13.11.2018
Mnohokrát děkujeme.
Avatar autora | 4.10.2018
+ Rychlé zaslání
+ Zboží dle popisu
+ Přehledné e-stránky obchodu

Avatar autora 13.11.2018
Mnohokrát děkujeme.
Avatar autora | 2.10.2018
Skvělá komunikace, rychlé dodání,bousové produkty jako dárek k objednávce
Avatar autora 13.11.2018
Mockrát děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 1.10.2018
S nákupom som velmi spokojná, rýchle dodanie, krásne zabalené - naozaj radosť rozbaliť a kvalitné produkty.
Avatar autora 13.11.2018
Mnohokrát děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 30.9.2018
Mily servis. Slečna na prodejně na Floře byla velice pozitivni a vedela o cem mluvi. MatchaTea od teto spolecnosti mi moc chutna, piju ho jen s vodou a chut je super.
Avatar autora 13.11.2018
Děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 29.9.2018
+ Zásilkovna v Brně je na lehce dostupném místě, zboží je zde rychle k vyzvednutí.

S obchodem nebyly žádné problémy. Vše bylo rychlo vyřízeno. Internetové stránky jsou přehledné. Zboží bylo vpořádku a odpovídalo tomu na internetu.
Avatar autora 13.11.2018
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 29.9.2018
Rychlé vyřízení objednávky, rychlé doručení ! Super !
Avatar autora 13.11.2018
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 26.9.2018
+ Vždy v naprostém pořádku

Avatar autora 13.11.2018
Děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 20.9.2018
+ přehledné stránky
+ rychle vyřízená objednávka
+ příjemná a rychlá komunikace

Mám ráda čaj matcha a mám ráda "matcha styl" - jsou svižní a příjemní. A když se objeví nějaká chybka, postaví se k ní čelem a bryskně ji napraví.
Avatar autora 13.11.2018
Mnohokrát děkujeme za milé hodnocení.
Avatar autora | 15.9.2018
Perfektní moc děkuji
Avatar autora 13.11.2018
My moc děkujeme za pozitivní referenci.
Avatar autora | 13.9.2018
+ výborná komunikace

Avatar autora 13.11.2018
Mockrát děkujeme.
Avatar autora | 5.9.2018
+ Rychlost zpracování objednávky a odeslání
+ Zabalení
+ Dárek k objednávce

Avatar autora 13.11.2018
Děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 2.9.2018
+ rychlost, přehlednost, slevový program
- o žádné nevím

S nákupem jsem byla spokojená. Rychlé dodání, přehledný eshop, kvalitní zboží.
Avatar autora 13.11.2018
Mnohokrát Vám děkujeme za pozitivní referenci.
Avatar autora | 2.9.2018
Rychlost,spolehlivost
Avatar autora 13.11.2018
Děkujeme.
Avatar autora | 1.9.2018
Matchatea mi moc chutná a dělá snad i dobře. Jen to balení do spousta malých plastových sáčků mi dělá černé svědomí. E-shopu nemám co vytknout.
Avatar autora 13.11.2018
Určitě Vám dobře udělá a na změně materiálu velmi usilovně pracujeme. Možná se to zdá na první pohled jednoduché, ale není to tak. Zachování kvality našeho produktu je pro nás zásadní, a proto 2 g sáčky jsou. Mnozí si myslí, že to vyřeší např. 100 g sáček, ale není to tak. Za jedno je váha kvalitního 100 g sáčku totožná s 50 ks našich 2 g sáčky, takže zde se o eko volbě moc hovořit nedá. Co nás trápí více je fakt, že 100 a vícegramová balení čaje matcha jsou z hlediska zachování jeho kvality vyloženě krokem vedle. Pokud 100 g sáček nespotřebuje zákazník například do týdne, tak matcha ztratí velkou většinu svých blahodárných účinků. A tomuto faktu chceme našimi 2 g sáčky zamezit. Zkrátka skutečně na tom pracujeme a pevně věřím, že se nám brzy podaří najít materiál, který 100% splní naše požadavky na zachování kvality našeho produktu.

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 241

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podmínky používání cookies naleznete zde: https://www.matchatea.bio/cookies/