Hodnocení obchodu

4,9 350 hodnocení
Přidat hodnocení
5
329x
4
20x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 17.7.2019
Avatar autora | 15.7.2019
+ velmi rychlé odeslání
- stránky na mobilu trochu nepřehledné, nešlo mi rozkliknout místo pro objednání, musela jsem objednat na PC
- objednaný produkt nešel vyzvednout na matcha pointu

Vše v pořádku, velmi rychlé zaslání
Avatar autora | 11.7.2019
Jako obvykle naprostá spokojenost.
Avatar autora | 9.7.2019
+ kvalitní zboží, rychlost, přehledný eshop

Avatar autora | 9.7.2019
+ výborná nabídka kvalitních čajů Matcha
+ přijatelné ceny
+ rychlé vyřízení objednávky

obchod doporučuji ostatní zájemcům a kvalitní a cenově přístupné japonské čaje Matcha
Avatar autora | 2.7.2019
rychlé a seriózní jednání
Avatar autora 19.7.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 2.7.2019
Jednoduchá komunikace - rychlé dodání
Avatar autora 19.7.2019
Děkujeme Vám.
Avatar autora | 2.7.2019
Velice doporučuji 1A :)
Avatar autora | 1.7.2019
+ Rychlost dodání

Nakupoval jsem zde poprvé, ale nemám důvod ke stížnostem. Především mě zaujala chuť Matchy. Déle se mi líbí rychlost dodání.
Avatar autora 19.7.2019
Děkujeme za pozitivní hodnocení.
Avatar autora | 28.6.2019
+ spolehlivost

Avatar autora 19.7.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 26.6.2019
Vše ok. Komunikace super i rychlé doručení.
Avatar autora 19.7.2019
Děkujeme Vám.
Avatar autora | 24.6.2019
+ Neuvěřitelně rychlé dodání
+ Sleva na další nákup
+ Vynikající čaj
+ Skvělá komunikace

Matcha čaj jsem si naprosto zamilovala. Přes den mám více enrgie a z přípravy čaje jsem si ráno vytvořila rituál. S čajem jsem moc spokojená.
Avatar autora 19.7.2019
Děkujeme za milou recenzi.
Avatar autora | 24.6.2019
+ Rychlé vyřízení i doručení objednávky

Avatar autora 19.7.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 24.6.2019
+ Kvalitní čaj Matcha
+ Rychlé dodání
+ Cena úměrná kvalitě

Matchatea prodává několik jakostních tříd čaje matcha, potraviny ve kterých je čaj použit (pudinky, šejky, ...) a mletý rooibos. Jednotlivé jakosti jsou vybrány velmi dobře, takže si lze snadno vybrat dle toho, jak hodlám čaj použít. Jejich čaj je navíc v bio kvalitě, dovážený z Japonska. Zboží expedují okamžitě, doma je zpravidla den až dva po objednání. Maximální spokojenost.
Avatar autora 19.7.2019
Děkujeme Vám za obsáhlou recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený.
Avatar autora | 23.6.2019
+ Bez problémové rychlé dodání.
- nic

Avatar autora 19.7.2019
Děkujeme Vám.
Avatar autora | 22.6.2019
+ Můžu si vybrat, rychlost dodání,kvalita

Avatar autora 19.7.2019
Děkujeme Vám.
Avatar autora | 20.6.2019
Zboží dodáno rychle a vše bylo bez problémů.
Avatar autora 19.7.2019
Děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 20.6.2019
skvělý dodavavatel, nejrychlejší z mých zkušeností velmi kvalitní produkty
Avatar autora 19.7.2019
Děkujeme za pozitivní hodnocení.
Avatar autora | 17.6.2019
+ Rychlé dodání , nižší cena

Avatar autora | 15.6.2019
+ Kvalitní produkty
+ Rychlé dodání
+ Skvělá komunikace obchodu

Stránka 1 z 18 , položek celkem: 353

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podmínky používání cookies naleznete zde: https://www.matchatea.bio/cookies/