Hodnocení obchodu

5,0 74 hodnocení
Přidat hodnocení
5
71x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 15.1.2018 19:06
+ kvalitní zboží
+ výběr
+ cena
+ personál

| 15.1.2018 17:00
+ Objednávala jsem poprvé, vše klaplo :-)

Objednávala jsem poprvé, vše klaplo :-)
| 15.1.2018 11:10
rychlé dodání
| 2.1.2018 10:45
Velká nabídka zboží za dobré ceny.
| 1.1.2018 10:21
+ rychlé vyřízení i doručení

| 29.12.2017 17:43
Vřele doporučuji. Zboží rychle přupraveno k vyzvednutí a velice příjemná a vstřicná obsluha na výdejním místě.
| 28.12.2017 17:27
S nákupem jsem byla moc spokojena, objednávka rychle vyřízena. A hlavně jsem nadšená z matcha čajem. Super.
| 27.12.2017 13:27
+ Rychle jednani a jako bonus vynikajici matcha drinky s sebou
- Neni☺

| 27.12.2017 12:10
+ Rychlost. S platbou dopředu byl balíček do dvou dnů u mě

| 26.12.2017 09:20
+ Rychlost
+ Kvalita

| 23.12.2017 20:25
+ Velký výběr zboží
+ Milá obsluha
+ Rychlé vyřízení objednávky

| 20.12.2017 14:45
+ přehlednost, komunikativnost, rychlost :)

| 19.12.2017 08:27
+ prodej originálu z Japonska
- vyšší ceny

| 18.12.2017 20:19
+ Kvalita za dobrou cenu
+ Možnost osobního vyzvednutí

| 18.12.2017 07:22
Vše rychle a v pořádku.
| 17.12.2017 11:15
+ Rychlé dodání
+ Přehledné stránky

S nákupy v tomto obchodě jsem velmi spokojena, vždy bez problémů.
| 16.12.2017 19:14
Spokojenost, zaplatila jsem převodem a za dva dny bylo doručeno v neporušeném stavu do zásilkovny.
| 16.12.2017 09:38
+ rychlost dodání zboží
+ super sortiment

| 13.12.2017 20:53
Bleskově připraveno, vyzvedávala jsem osobně v OC Arkády Pankrác, velmi příjemná obsluha
| 12.12.2017 15:11
+ rychlost vyřízení objednávky
+ osobní přístup

| 8.12.2017 21:42
Bezproblémová objednávka i doručení.
| 6.12.2017 17:07
O Matchatea jsem toho uz hodne slysela a tak jsem jen neco potrebovala vyzkouset. Zatim ale jsem nezkousela, chci upect zelene rohlicky az na vanoce.
| 6.12.2017 08:29
Plní vše co od tohoto způsobu prodeje očekávám
| 5.12.2017 09:10
vše super
| 29.11.2017 10:48
+ vše v pořádku

| 27.11.2017 21:47
+ Rychlé a spolehlivé doručení.

| 26.11.2017 11:55
Rychlý, spolehlivý a reagující obchod. Krásné zboží, velmi pěkné balení. Už jsem udělala další větší objednávku. Jsem maximálně spokojená.
| 26.11.2017 10:49
+ Rychlost

| 24.11.2017 15:04
+ Vynikající čaj

S obchodem jsem byla velice spokojená, rychlé odeslání a čaj je vynikající. Jen dopravce byl nepříjemný, ale to není vina obchodu. Takže za mě naprostá spokojenost.
| 24.11.2017 10:33
+ Rychlost doručení
+ Přehlednost eshopu

Zboží jsem si objednal v podvečer jeden den a druhý den bylo zboží doma. Taková rychlost ve většině eshopu není, což je škoda. Takže obchod mohu vřele doporučit.
| 24.11.2017 09:34
ochota, když selhala služba PPL
| 23.11.2017 01:25
Rozhodně doporučuji.
| 20.11.2017 15:06
Doporučuji, kvalitní zboží, rychlé odeslání
| 18.11.2017 23:16
+ zboží si mohu osobně prohlédnout, objednat a vyzvednout na výdejním místě, brzké vyřízení objednávky

| 13.11.2017 08:31
+ rychlost, kvalita

| 9.11.2017 15:49
+ Matcha tea je opravdu kvalitní, cena odpovídá
+ Rychlé dodání
- Pomalé vydání- doplňování balíčku

Matcha tea znám, chuťově dobré, ale co mi přišlo zvláštní je nepřipravenost na výdejně na Flóře, slečna mi ještě doplňovala objednávku, zkontrolovala barvu shaku, rozšroubovala balzám na rty, celé to na mě působí nejistotou, od výdejního místa preferuji připravenost. a rychlost.
| 4.11.2017 17:48
+ rychlost dodání
+ dárek k objednávce
+ objednání i dodání bez problémů
+ zajímavé akce v obchodě

| 4.11.2017 10:00
+ Výborná komunikace a ochota.

| 31.10.2017 00:28
+ skvělá komunikace a ochota.

| 26.10.2017 21:09
+ velmi rychlá příprava objednávky
+ cenově dostupné
+ možnost výběru výdejního místa
+ velmi útulné prostředí Matcha Pointu

Kde jinde nakoupit produkty Matcha Tea, než právě v tomto obchodě? :)
| 24.10.2017 11:08
+ viz výše

| 23.10.2017 12:16
Spokojenost na nejvyšší úrovni! Komunikace a rychlost! Stejně tak na kamenných prodejnách!
| 23.10.2017 11:57
+ kvalitní výrobky
+ rychlé doručení

Doporučuji.
| 15.10.2017 17:59
+ Vše OK

| 11.10.2017 17:22
+ hezké prostředí, pro mě vzdáleností dostupný

| 11.10.2017 09:34
+ kvalita, rychlost dodání
- žádná

| 11.10.2017 08:03
+ Dobré zboží+rychlost dodání.

| 9.10.2017 07:13
+ rychlé jednání

| 6.10.2017 13:20
+ Přehledné stranky,po objednani rychlé dodání

Mohu jen doporučit.
| 4.10.2017 10:36
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ přehlednost webu
+ čaj ověřený certifikáty-vím, že kupuji kvalitní matcha tea
- Za 3 roky jsem ještě na žádnou nepřišla :-)

Matcha Tea nakupuji už 3 roky jen zde. Vím, že čaje jsou kvalitní a podle mého názoru za velmi rozumné ceny. Za mě 1************ :-)
| 19.9.2017 17:46
+ Ráda nakupuji produkty Matcha

Kvalitní produkty, rychlé dodání a malý dáreček potěšil. Určitě doporučuji :)
| 15.9.2017 17:42
+ opravdu rychlé vyřízení objednávky
+ pečlivé zabalení
+ kvalitní zboží
+ věrnostní program
- malé mínus musím dát za ne zcela odpovídající barvy některého zboží, konkrétně mám na mysli šejkr F, který má na fotografii krásnou růžovou, ve skutečnosti je to taková ta signálkově růžová

I přes malé mínus musím dát pět hvězd, protože jsem objednala, zboží hned zaplatila kartou, e-shop objednávku rychle vyřídil a předal Zásilkovně. Tak rychlý obchod jsem snad ještě nezažila. Objednávka to nebyla první ani poslední, se zbožím jsem spokojená, čaj chutná výborně, bonus ve formě sešitku s recepty snad smaže i to mínusko. :-)
| 15.9.2017 09:46
+ Objednávka vyřízena hned po přijetí platby, zboží pěčlivě zabaleno a je vidět, že si váží svých zákazníků i v tomto směru.
- Nevím, nic mě nenapadá, není žádná

Skvělá péče o zákazníky, balíčky precizně zabaleny. Rychlost vyřízení objednávky především. Zkrátka opravdu profi obchod. Za mě super, jsem moc spokojená
| 11.9.2017 14:00
+ Rychlost expedice a dodání
+ Kvalita výrobků
- nejsou

| 11.9.2017 06:57
VŠE O.
| 10.9.2017 14:31
Všechno bylo perfektní.Zbozi jsem měla druhý den.
| 8.9.2017 15:18
+ Superrychlé dodání
+ Nízká cena
+ Přehledný eshop
+ Matcha je prostě matcha :P

| 31.8.2017 09:04
+ Neuvěřitelně rychlé dodání a velmi milé jednání.

| 28.8.2017 09:22
+ velmi rychle vyřízena objednávka
+ skvělá komunikace
+ perfektně zabalené, téměř nemožné, aby se zásilka poškodila!
- o žádných nevím

| 25.8.2017 13:16
+ Krásně zabalené
+ Dáreček
+ Letáčky (pro ty, kdo netuší, co kupují je to super.. nebo pokud máte balík jako dárek)

| 25.8.2017 00:00
zboží mi přišlo rychle, a byl i dodržený den doručení zásilky. jinak webové stránky jsou přehledné a velmi pěkné.
| 22.8.2017 10:39
+ Příprava studených i teplých nápojů
+ Rychlost dodání
+ Příjemný personál
+ Při vyzvednutí zásilky jsem pokoupila ještě další věci :-)

| 21.8.2017 07:49
jeden den jsem objednala, druhý mi dovezli zboží.
| 19.8.2017 11:59
+ rychlost dodání
+ kvalitní čaj
+ krásný design obalů
+ skvělé balení po 2g
+ akční nabídky
- chybí mi 5+2 akční nabídka
- nejsem si jistá, jestli se mi líbí nové zpracování e-shopu
- u tmavých šejkrů jsou špatně vidět odměrky

| 15.8.2017 13:26
Jsem velmi spokojena!
| 14.8.2017 10:51
Vše proběhlo v pořádku.
| 11.8.2017 08:43
+ Opravdu japonský čaj, žádné čínské napodobeniny

| 6.8.2017 22:51
bylo zaznamenáno
| 6.8.2017 09:46
+ Odpoledne jsem objednala a druhy den rano jsem mela zboží doma

| 6.8.2017 09:27
+ Rychlost

| 4.8.2017 12:12
+ přehledný eshop
+ rychle připravená objednávka

| 3.8.2017 15:15
+ Kvalitní služby, kvalitní výrobky.

| 2.8.2017 11:04
rychlost, spolehlovost
| 1.8.2017 10:28
Matcha tea jsem již víckrát ochutnala, ale tentokrat jsem se rozhodla si ho koupit sama a v létě je to nejlepší a nejchutnejsi nakopávač. S přítelem to pijeme skoro denně a jsme nadšeni
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.