Hodnocení obchodu

4,9 473 hodnocení
Přidat hodnocení
5
445x
4
25x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 26.11.2019
+ Super

Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 24.11.2019
S obchodem jsem byl spokojen.
Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme za kladnou referenci.
Avatar autora | 23.11.2019
+ Rychlost
+ Vysoká kvalita
+ Dostala jsem vzorečky

Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 18.11.2019
Jsem věrný zákazník toho to e-shopu. Nikdy nezklamou ;-).. Přehledný, rychlý, vstřícný
Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme za věrnost a za krásnou referenci. Jsme moc rádi, že jste spokojená.
Avatar autora | 17.11.2019
Ráda si u Vás objednávám,objednávka rychle a v pořádku dorazí.
Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 15.11.2019
+ Skvělé webové stránky
+ Odeslání hned druhý den
+ Úžasné akce na různé produkty

Super obchod
Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Mnohokrát děkujeme za doporučení a za pochvalu.
Avatar autora | 14.11.2019
spokojená
Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme za kladnou referenci.
Avatar autora | 14.11.2019
+ Rychlé dodání
+ Kvalitní balení
+ Dobrá kvalita výrobků a jejich balení
- Žádné

Už jsem ochutnal pár Matcha čajů, ale zde mi chutná nejvíce, i balení je šikovné ceny dobré. K zásilce jsem dostal u kešu oříšky v matcha čokoládě které byly skvělé.
Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 13.11.2019
+ možnost dárečků u zakoupení některých výrobků
- na první pohled nejsou vidět ceny

Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme Vám za doporučení. Co se týče cen, tak ty na první pohled na matchatea.bio vidět jsou :-).
Avatar autora | 12.11.2019
Velmi rychlé dodání kvalitních produktů. Na tento obchod nedám dopustit.
Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 12.11.2019
+ byla jsem to vyzvednout na pobočce MatchaPoint a místo bylo velice prijemne :) urcite ho ještě navštívím i bez objednávky, navíc tam vedle delaji masaze, tak spojim prijemne s uzitecnym :)

Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme za kladnou referenci.
Avatar autora | 11.11.2019
+ Matchárna je příjemné místo blízko centra města, ideální na vyzvedávání objednávek.

Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme, pochvala do Matchárny vyřízena :-)
Avatar autora | 4.11.2019
+ Rychlý obchod
+ Srozumitelná nabídka
+ Dobrá cena zboží ve výborné kvalitě

Jsem spokojená s celkově proběhlým obchodem. Nebyl jediný problém a vše proběhlo v klidu.
Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme Vám za doporučení.
Avatar autora | 1.11.2019
Vše proběhlo v naprostém pořádku.Zboží bylo doručeno rychle.
Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Mnohokrát děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 1.11.2019
+ rychlost dodávky, cena

E Avatar autora Ew | 26.10.2019
Čaje jsem si objednala poprvé před pár dny.Přišla jsem si na chuť a jsou výborné oba druhy.Vyzkoušela jsem i čokoládu a vše je na 1. Výborné přehledné stránky.Určité budu objednávat další :) děkuji.
Avatar autora | 24.10.2019
+ Nemam nic co by mi vadilo na obchode.

Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme za doporučení.
Avatar autora | 20.10.2019
V pohodě matchárna na Vinohradech.
Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme, pochvalu do obchodu vyřídíme :-)
A Avatar autora Anonym | 18.10.2019
Dostala jsem jako dárek, sama si kupuji jinou značku. Nemůžu si pomoci ale nemůžu mu přijít na chuť - přijde mi příliš hořký a barva je žlutohnědá místo jasně zelené...
A Avatar autora Admin (Administrátor) 18.10.2019
Děkujeme za hodnocení. Právě barva a chuť je důvodem, proč nás lidé nakupují. Dále pak ještě originalita původu v Japonsku, pravidelné testy a veškeré certifikace. Zvláštní je, že toto anonymní hodnocení přišlo zrovna v den, kdy nás anonymním telefonátem osočil jistý pán od konkurence, že jsme na něj poslali kontrolu ze SZPI, což je samozřejmě nesmysl :-)
Avatar autora | 18.10.2019
+ Kvalitní produkty z matcha
+ Rychlé doručení
+ Fajn jednání a rychlé odpovědi na mé dotazy
- Nevím o žádných

Avatar autora (Administrátor) 21.2.2020
Děkujeme za pozitivní referenci.

Stránka 3 z 24 , položek celkem: 476

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podmínky používání cookies naleznete zde: https://www.matchatea.bio/cookies/