Hodnocení obchodu

4,9 298 hodnocení
Přidat hodnocení
5
280x
4
18x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.11.2017
+ rychlost, kvalita

Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 9.11.2017
+ Matcha tea je opravdu kvalitní, cena odpovídá
+ Rychlé dodání
- Pomalé vydání- doplňování balíčku

Matcha tea znám, chuťově dobré, ale co mi přišlo zvláštní je nepřipravenost na výdejně na Flóře, slečna mi ještě doplňovala objednávku, zkontrolovala barvu shaku, rozšroubovala balzám na rty, celé to na mě působí nejistotou, od výdejního místa preferuji připravenost. a rychlost.
Avatar autora 24.4.2019
Dobrý den. Děkujeme za kladnou referenci. Situaci na Flóře samozřejmě prověřím, protože toto by se opravdu stávat nemělo.
Avatar autora | 4.11.2017
+ rychlost dodání
+ dárek k objednávce
+ objednání i dodání bez problémů
+ zajímavé akce v obchodě

Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme za kladnou referenci.
Avatar autora | 4.11.2017
+ Výborná komunikace a ochota.

Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme Vám za pozitivní hodnocení.
Avatar autora | 31.10.2017
+ skvělá komunikace a ochota.

Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme za pozitivní hodnocení.
Avatar autora | 26.10.2017
+ velmi rychlá příprava objednávky
+ cenově dostupné
+ možnost výběru výdejního místa
+ velmi útulné prostředí Matcha Pointu

Kde jinde nakoupit produkty Matcha Tea, než právě v tomto obchodě? :)
Avatar autora 24.4.2019
Skvělá reference. Moc děkujeme ;)
Avatar autora | 24.10.2017
+ viz výše

Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme :-)
Avatar autora | 23.10.2017
Spokojenost na nejvyšší úrovni! Komunikace a rychlost! Stejně tak na kamenných prodejnách!
Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme za doporučení :-)
Avatar autora | 23.10.2017
+ kvalitní výrobky
+ rychlé doručení

Doporučuji.
Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme :-)
Avatar autora | 15.10.2017
+ Vše OK

Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme!
Avatar autora | 11.10.2017
+ hezké prostředí, pro mě vzdáleností dostupný

Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme za pochvalu a zase se zastavte :-)
Avatar autora | 11.10.2017
+ kvalita, rychlost dodání
- žádná

Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme za kladnou recenzi.
Avatar autora | 11.10.2017
+ Dobré zboží+rychlost dodání.

Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme Vám za pozitivní recenzi.
Avatar autora | 9.10.2017
+ rychlé jednání

Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme Vám.
Avatar autora | 6.10.2017
+ Přehledné stranky,po objednani rychlé dodání

Mohu jen doporučit.
Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 4.10.2017
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ přehlednost webu
+ čaj ověřený certifikáty-vím, že kupuji kvalitní matcha tea
- Za 3 roky jsem ještě na žádnou nepřišla :-)

Matcha Tea nakupuji už 3 roky jen zde. Vím, že čaje jsou kvalitní a podle mého názoru za velmi rozumné ceny. Za mě 1************ :-)
Avatar autora 24.4.2019
Moc děkujeme za pochvalu a hlavně za věrnost ;)
Avatar autora | 19.9.2017
+ Ráda nakupuji produkty Matcha

Kvalitní produkty, rychlé dodání a malý dáreček potěšil. Určitě doporučuji :)
Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme Vám za pochvalu a za doporučení :-)
Avatar autora | 15.9.2017
+ opravdu rychlé vyřízení objednávky
+ pečlivé zabalení
+ kvalitní zboží
+ věrnostní program
- malé mínus musím dát za ne zcela odpovídající barvy některého zboží, konkrétně mám na mysli šejkr F, který má na fotografii krásnou růžovou, ve skutečnosti je to taková ta signálkově růžová

I přes malé mínus musím dát pět hvězd, protože jsem objednala, zboží hned zaplatila kartou, e-shop objednávku rychle vyřídil a předal Zásilkovně. Tak rychlý obchod jsem snad ještě nezažila. Objednávka to nebyla první ani poslední, se zbožím jsem spokojená, čaj chutná výborně, bonus ve formě sešitku s recepty snad smaže i to mínusko. :-)
Avatar autora 24.4.2019
Mockrát děkujeme za pozitivní referenci a omlouváme se za malý nedostatek. Určitě napravíme ;)
Avatar autora | 15.9.2017
+ Objednávka vyřízena hned po přijetí platby, zboží pěčlivě zabaleno a je vidět, že si váží svých zákazníků i v tomto směru.
- Nevím, nic mě nenapadá, není žádná

Skvělá péče o zákazníky, balíčky precizně zabaleny. Rychlost vyřízení objednávky především. Zkrátka opravdu profi obchod. Za mě super, jsem moc spokojená
Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme Vám za pozitivní referenci. Ano, skutečně nám na spokojenosti zákazníků velmi záleží.
Avatar autora | 11.9.2017
+ Rychlost expedice a dodání
+ Kvalita výrobků
- nejsou

Avatar autora 24.4.2019
Děkujeme Vám ;)

Stránka 14 z 15 , položek celkem: 300

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podmínky používání cookies naleznete zde: https://www.matchatea.bio/cookies/